Motociclisme

Márquez: “La primera cursa és especial”

Motor. El campió del món de Moto GP assegura que comença la temporada millor que la passada i que espera anar bé des de l'inici

Marc Márquez (Honda) afronta amb optimisme el mundial de Moto GP 2017, que comença aquest cap de setmana amb el Gran Premi de Qatar: “Comencem aquest campionat millor que l'anterior, però no vol dir que els resultats hagin de ser millors. Intentarem gestionar-lo bé des de l'inici aquest dijous [per avui]”, va explicar el campió del món. El de Cervera va admetre que la primera cursa del calendari sempre “és especial” perquè se sent més “nerviós que de costum”. Márquez va dir que té sentiments contradictoris respecte del circuit de Losail: “Potser no és un dels millors circuits per al meu pilotatge, però m'agrada i m'ho passo bé. Sempre hi he fet bones curses.”

Dani Pedrosa, el seu company d'equip, també va analitzar la primera prova: “A Losail és important tenir una bona potència en el motor, perquè la recta d'arribada és força llarga, però comencem el cap de setmana amb confiança i aspirant a fer-ho el millor possible.” El vallesà també va destacar que el circuit de Qatar “és complicat” a causa de “la sorra” i la pols, que fan que l'adherència no sigui gaire bona.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)