Dakar

El Dakar 2018 tornarà a les dunes del Perú

Motor. Tindrà 13 etapes, amb principi a Lima i final a Córdoba (Argentina)

El Dakar 2018, que serà la 40a edició de la cursa, tornarà a trepitjar territori peruà, amb el desert d'Ica com a plat fort per combinar-lo amb l'altiplà bolivià i les pistes de l'Argentina per formar la proposta competitiva. La prova tindrà 13 etapes i es disputarà del 6 al 19 de gener. Començarà a la capital peruana, Lima. Després de cinc etapes en territori peruà, abans de la jornada de descans s'entrarà a Bolívia. Dues etapes i part de la tercera seran en altura i les quatre últimes, ja a l'Argentina, prometen ser les de més velocitat.

El Perú ja va formar part de l'itinerari del Dakar els anys 2012 i 2013, i havia de tornar-hi el 2016 però el govern peruà se'n va desdir perquè àmplies zones del país havien viscut un episodi descomunal de precipitacions i calia destinar tots els esforços i recursos a la reconstrucció. La situació s'ha repetit ara, i ahir, en la presentació de l'avançament del recorregut, Etienne Lavigne va anunciar que ASO i el Dakar s'afegeixen a la campanya #UnaSolaFuerza, impulsada pel govern peruà, i que juntament amb les autoritats del país estan elaborant un pla d'acció solidària per donar resposta a les necessitats dels damnificats.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)