Trial

trial indoor

campionat d'espanya

Adam Raga fa suar Toni Bou en el trial de Sigüenza

Motor. Una zona decanta la segona prova de l'estatal a favor del campió

Toni Bou (Montesa) continua comptant els trials del 2017 per victòries, però ahir Adam Raga (TRS) va estar molt a prop seu en la segona prova del campionat d'Espanya. De fet, la diferència final (Bou va penalitzar 26 punts i Raga, 30) va venir de la primera zona de la segona volta, una secció fàcil (Bou, Cabestany, Casales, Fajardo i Noguera la van passar a zero), en la qual Raga es va entrebancar (fiasco).

El podi el va completar Albert Cabestany (Sherco, 37) i en el desempat pel quart lloc entre Jorge Casales (Beta) i Jeroni Fajardo (Vertigo) –tots dos amb 41 punts– es va imposar el gallec, amb 12 zones sense penalitzar, per vuit del gironí. Jaime Busto (Montesa, 47) i Miquel Gelabert (Sherco, 52) –amb cinc fiascos seguits en la segona volta, no va poder igualar el magnífic quart lloc de la prova inaugural– es van avançar als pilots de Gas Gas James Dabill (56) i Arnau Farré (64). En el campionat mana Bou (40 punts), seguit de Raga (34), Casales (26), Cabestany (24) i Gelabert (24). La pròxima prova, a Arnedillo (11 de juny).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)