Motociclisme

moto2

gp d'argentina

Morbidelli, de cap a cap

GP de l'Argentina de motociclisme de Moto 2. Àlex Márquez cau quan era segon a mitja volta del final i Xavi Vierge és cinquè

Franco Morbidelli va aconseguir la seva segona victòria de l'any ahir a Río Hondo, dominant la cursa de cap a cap.

Sortint des de la posició preferent, el pilot italià no va perdre mai la primera posició, sempre amb el seu company d'equip Àlex Márquez a mig segon i amb Miguel Oliveira a quasi dos. Calcant els temps, en l'últim tram de cursa el portuguès va fer un canvi de ritme que va obligar Márquez a reaccionar, fet que el va apropar a Morbidelli fins a discutir-li el triomf i arribant a superar-lo momentàniament a tres voltes en la recta llarga. Però Morbidelli va respondre entrant al revolt i ja no va tornar a perdre la posició. I ja en l'últim gir, enmig del setè revolt, Márquez va ser fuetejat per la Kalex, i va perdre el que hauria estat el seu segon podi en la categoria.

Més enrere, en un grup de nou pilots que van lluitar durant tota la cursa per la sisena posició, Xavi Vierge (Tech 3), sempre a la part davantera, va aconseguir entrar primer fent unes magnífiques últimes tres voltes, i es va trobar amb el cinquè lloc –el seu millor resultat fins ara– per la caiguda de Márquez.

No entenc què ha passat. Havia tingut ensurts durant tota la cursa, però la moto sempre tornava
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)