Més motor

Cita clau en el mundial d’enduro

Motor. Laia Sanz, en categoria femenina, i Josep Garcia, en E2, arriben a Hongria al capdavant de les classificacions respectives. Per a la pilot de Corbera és la penúltima prova del curs

Josep Garcia (KTM) defensa aquest cap de setmana, en el GP d’Hongria, el primer lloc en la general d’E2 que va assolir el mes passat, amb una doble victòria en l’enduro d’Itàlia. La d’Hongria és la quarta de les vuit cites del curs, però en la categoria femenina és la segona, i penúltima, d’una temporada amb només tres reunions. La líder de la general és Laia Sanz (KTM), que fa dos mesos va vèncer les dues curses de la primera cita, a Múrcia, sempre al davant de la seva gran rival, Maria Franke (KTM). “Que hi hagi només tres proves vol dir que no hi ha marge d’error. A més, l’última és a Alemanya, a casa de Franke, per tant, val més que faci la feina a Hongria”, diu Sanz, que busca el sisè títol mundial d’enduro femení consecutiu. “Per a mi, tot i que sigui la segona prova, és com si fos l’última, perquè al cap i a la fi em jugo el mundial.”

A més del bagenc i la corberenca, a Hongria també hi seran Jaume Betriu, en Enduro GP (tercer de la general); Kirian Mirabet i Enric Francisco, en Júnior (tercer i setè, respectivament); Mireia Badia, en categoria femenina (sisena), i Pau Tomàs i Gerard Gómez, en la copa juvenil (sisè i novè).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)