Motociclisme

Folch, davant de tots

Motor. Tizón fa el millor temps en els entrenaments cronometrats de les 24 Hores de Catalunya i dona la posició preferent a l’equip de Reus

La Yamaha de l’equip Folch encapçalarà aquest migdia la graella de sortida –en espiga, a l’estil Le Mans– de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, amb 53 motos. Tres dels quatre pilots de l’equip de Reus van fer el millor temps en els seus grups respectius. El pilot de la Vall d’Uixó Arturo Tizón va ser el més ràpid en el primer, amb un registre (1:47.626) que ja ningú no va batre. El gironí Pinsach i el mallorquí Vallcaneras van liderar el segon (1:48.668) i el tercer (1:49.648), respectivament. Només el pilot francès de Suzuki Català Sébastien Suchet va trencar l’hegemonia dels vigents vencedors, en superar en el quart grup el mallorquí David Salom, de dues dècimes (1:49.566). Així, l’equip de Molins de Rei arrencarà segon, i tercers seran els francesos de Tecmas Endurance (BMW, 1:49.960).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)