Motociclisme

Moto GP

GP d'Àustria

Marc Márquez no pot amb Dovizioso en un final elèctric

Motociclisme. El cerverí, segon a Àustria a davant de Pedrosa, supera de 16 punts Dovizioso i de 24 Viñales, que ha acabat sisè

Marc Márquez i Andrea Dovizioso han protagonitzat una última volta memorable del GP d’Àustria. Al final, el campió català no ha pogut evitar la victòria de l’italià de Ducati, que ha disputat la cursa amb el compost tou al darrere, mentre que el català d’Honda ha utilitzat el dur. Tercer ha estat Dani Pedrosa (Honda) mentre que Maverick Viñales (Yamaha) ha acabat sisè, superat per Jorge Lorenzo (Ducati) i Johann Zarco (Yamaha) i perd el segon lloc del campionat. Márquez és líder (174), a davant de Dovizioso (158), Viñales (150), Rossi (141) i Pedrosa (139).

Jorge Lorenzo ha sortit om un llampec, aprofitant la goma tova del darrere, però a partir de la segona volta, Márquez, amb goma dura, li ha copiat el ritme de seguida. S’ha format un grup que ha arribat a ser de sis (Lorenzo, Dovizioso, Márquez, Rossi i Zarco, Pedrosa), amb Viñales desconnectat moltes voltes.

En la volta 11, Dovizioso s’ha posat líder però ha comès un petit error i Márquez l’ha aprofitat i, des del primer lloc, ha incrementat el ritme. També Dani Pedrosa ha guanyat posicions.

S’han format dues parelles, amb Márquez i Dovizioso a davant i Lorenzo i Pedrosa a més d’un segon. Pedrosa ha avançat Lorenzo i s’ha acabat afegint al duet capdavanter, que s’anaven passant i repassant i han ajudat el pilot de Castellar a contactar amb ells. Però no ha pogut seguir el canvi de ritme de Dovizioso, a qui només ha seguit Márquez. El català ha fet un error a tres voltes del final però ha tornat a la càrrega i en l’última volta ha intentat un avançament impossible en els dos últims revolts.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)