Motociclisme

Pinsach reprèn el mundial

Motor. Superstock 1.000. Ahir va ser 20è en els entrenaments lliures de Lausitz, un altre circuit on el pilot d’ETG no havia rodat mai

Xavi Pinsach (Kawasaki-ETG) mirarà de culminar un estiu molt positiu obtenint els primers punts en el mundial de Superstock 1.000, al circuit de Lausitz. Ahir, en un traçat que descobria –com la majoria dels que formen el campionat–, el pilot de Porqueres va ser 22è en la primera sessió lliure (1:43.837) i va millorar molt en la segona (20è, 1:42.605).

En la darrera prova abans de l’estiu, a Misano, Pinsach va acabar 16è en la represa de la cursa (aturada per bandera vermella). Ha estat la vegada que més s’ha acostat als punts.

A primers de juliol, Pinsach va guanyar les 24 hores de Catalunya per segon any consecutiu, amb l’equip Yamalube Folch, i una setmana més tard, a Motorland, va aconseguir el millor resultat de la temporada en el campionat estatal de Stock 1.000, amb un quart lloc que el situa setè de la general.