Motociclisme

Pinsach tanca la temporada amb un divuitè lloc a Jerez

Motor. El pilot d’ETG Racing ha acabat el campionat en la 30a posició i amb dos punts

Xavi Pinsach (Kawasaki) va ser divuitè en l’última prova del mundial de superstock 1.000, que va tenir lloc al circuit andalús de Jerez. El pilot de Porqueres, de l’equip gironí ETG Racing, ocupava el 26è lloc en la graella de sortida i va millorar dotze posicions en la cursa. En la classificació del campionat acaba 30è amb dos punts. En la categoria de Supersport, la també pilot d’ETG Racing Ana Carrasco (Kawasaki) va acabar la cursa en catorzè lloc malgrat que havia sortit en la cinquena posició. Carrasco acaba el campionat classificada en el vuitè lloc, amb 59 punts.