Motociclisme

Pinsach tanca la temporada amb dos cinquens llocs

Motor. El pilot d’ETG ha acabat setè en Superstock 1.000 en el campionat d’Espanya

Xavi Pinsach (Kawasaki-ETG Racing) va rematar la seva temporada al CEV amb dos cinquens llocs en la categoria de Superstock 1.000 en l’última reunió del campionat, a Jerez. En la primera va estar a punt de prendre el quart lloc a Alejandro Medina. En la segona el va avançar en un gran final de cursa, però se li va colar el noruec Ole Plassen. Max Scheib (Aprilia) va guanyar les dues curses, però el títol va ser per al català Carmelo Morales (BMW). En Moto4, el campió de Catalunya de Promovelocitat 70, Blai Trias (ETG Racing) va acabar onzè en el seu debut. En la general del campionat l’eslovac d’ETG Racing Michal Bulik ha finalitzat 17è, tot i que no ha disputat les dues últimes curses. En Superstock 600 Elena Rosell (ETG) va abandonar i en Supersport 300 Álvaro Díaz (ETG) va ser quart.