Dakar

Coma deixa la direcció esportiva del Dakar

Dakar. L’expilot d’Avià, cinc cops guanyador de la cursa en motos, n’ha estat el responsable del recorregut en les tres últimes edicions

Marc Coma, expilot del Dakar i cinc cops guanyador de la cursa, va comunicar ahir que deixarà de ser el director esportiu de la prova, càrrec que ha coupat en les tres últimes edicions. Coma va firmar contracte per tres anys.

El berguedà, que es va retirar com a pilot quan va acceptar el càrrec de director esportiu, va comunicar la decisió mitjançant el seu compte de Facebook: “Ser al cor del ral·li durant tres anys, amb gent entregada i molt professional, m’ha ensenyat a valorar el compromís que demostren tots els equips de l’organització en un esdeveniment únic”.

Marc Coma també parla de l’experiència en l’organització del ral·li: “Després d’haver estat competidor del Dakar i guanyar-lo cinc vegades, ha estat meravellós poder descobrir-lo entre bambolines, conèixer el que hi ha darrere del seu imponent decorat, l’increïble engranatge que conforma l’organització d’aquest esdeveniment fora del comú”.

Coma ja va sorprendre tothom quan va retirar-se sobtadament poc després d’haver guanyat el cinquè Dakar i quan ja parlava del sisè. Ahir ho va tornar a fer el mateix.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)