Motociclisme

moto gp

Curses més curtes

Moto GP. El GP de Catalunya és un dels set que tindrà menys voltes, una mesura per equilibrar la despesa en carburant i els quilòmetres dels motors

La inclusió d’un gran premi més en el calendari del mundial –en comptes de divuit curses se’n faran dinou– ha fet que els organitzadors del mundial, d’acord amb els equips, hagin pres la mesura d’escurça alguns grans premis. En Moto GP en són set, i en el cas de la cursa de Montmeló constarà d’una volta menys –igual com en el dels EUA, França, la República Txeca i San Marino. D’altres que seran més curtes són les de Jerez (dues voltes menys) i la de Xest (tres menys). També hi haurà reducció en algunes de Moto 2 i Moto 3, en tots dos casos escurçant-se un gir en el Gran Premi de Catalunya.

Sense Pol

Pol Espargaró (KTM) serà baixa en el segon test oficial de l’any, que es fa a partir d’aquest divendres al nou traçat de Buriram, Tailàndia, després que dilluns l’intervinguessin d’una hèrnia discal.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)