Motociclisme

Jack Miller fa la “pole” en MotoGP a l’Argentina

Motociclisme. Ha arriscat amb els pneumàtics de sec i en l’últim sospir ha batut Pedrosa i sortirà per primer cop des de la posició preferent

L’australià Jack Miller (Ducati) ha robat la posició preferent a Dani Pedrosa en l’últim instant en en la qualificació de MotoGP del Gran Premi de l’Argentina. La lluita per a la pole ha estat incerta des del primer moment per les condicions del circuit, en algunes parts secs i en d’altres xop, fet que ha convertit l’elecció dels pneumàtics en la carta guanyadora. L’australià, que ha fet la seva primera pole, ha estat el primer en provar els pneumàtics de sec i al final això li ha permès passar la mà per la cara als grans favorits pel mundial i als que han trigat més a prendre aquesta decisió, com ara Marc Márquez (Honda), el gran dominador de les sessions lliures, que ha estat finalment sisè. Al costat de Miller i Pedrosa, en la primera fila, hi serà Johann Zarco (Yamaha). Tito Rabat (Ducati), Àlex Rins (Suzuki) i Aleix Espargaró (Aprilia), quart, cinquè i setè , han completat també una excel·lent jornada de qualificació. El líder del mundial, Dovizioso (Ducati), sortirà des del vuitè lloc.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)