Motociclisme

Pinsach, convençut d’una millora

Motor. El pilot d’ETG Racing comença avui l’europeu de Stock 1.000 amb l’esperança de fer un salt de qualitat

Xavi Pinsach (Kawasaki) debuta aquest cap de setmana al circuit aragonès de Motorland, en l’europeu de Stock 1.000. Aquesta serà la segona temporada del pilot d’ETG Racing (Escola Tècnica Girona) en aquesta competició. L’any passat va disputar set curses i va acabar trentè del campionat amb dos punts i un catorzè lloc com a millor resultat. El pilot de Porqueres disputarà avui la primera jornada d’entrenaments amb l’esperança d’una millora respecte de la temporada passada. Una millora que ja va notar el cap de setmana en el campionat d’Espanya, competició que aquesta temporada combinarà amb l’europeu: “Allà ja vaig notar una diferència respecte de l’any passat. Vaig acabar quart, però a només tres dècimes del tercer, que va ser David Checa, un pilot molt experimentat. Això demostra la millora que hem fet.”

Amb l’experiència de l’any passat i les millores aconseguides aquest curs, Pinsach espera fer un millor paper en l’europeu: “Penso que s’ha de notar una millora respecte de l’any passat. Serà complicat, perquè hi ha molt nivell. Tots els pilots són molt reconeguts i tenen molta experiència en el món de la moto.” També considera que el seu objectiu seria entrar en totes les curses de l’europeu entre els dotze o els catorze primers classificats. En el campionat d’Espanya considera que té possibilitats d’acabar entre els tres primers. Xavi Pinsach competirà un any més amb l’equip ETG Racing, format en la seva totalitat per estudiants que es formen per ser mecànics de competició en aquesta escola gironina.

LES REACCIONS

En l’estatal vaig notar una diferència respecte de l’any passat. Vaig acabar quart, però a només tres dècimes del tercer
Penso que s’ha de notar una millora respecte de l’any passat. Serà complicat, perquè hi ha molt nivell
Xavi Pinsach
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)