Motociclisme

Àlex Márquez, segon a Austin

Motor. El català va fer el seu millor resultat aquesta temporada i va avançar de la sisena a la tercera posició del campionat

Àlex Márquez va aconseguir el seu millor resultat aquesta temporada gràcies a la segona posició en el Gran Premi de les Amèriques, tercera prova del mundial de motociclisme. El pilot de Cervera va tenir una bona sortida des de la posició preferent i va conservar el lideratge més de la meitat de la cursa. El català es va quedar sol al davant junt amb Francesco Bagnaia, que va passar a l’atac quan faltaven sis voltes per al final. Els dos pilots es van avançar diverses vegades fins que Bagnaia es va posar primer de manera definitiva una volta després. L’italià va demostrar que tenia una punta més de velocitat que el català i no va patir per certificar la victòria. Márquez va veure com se li acostava Miguel Oliveira, però el català tampoc va tenir problemes per assegurar-se el segon lloc i escalar fins al tercer lloc de la general, que torna a liderar Bagnaia. Xavi Vierge va tenir una caiguda i Isaac Viñales va acabar onzè.

LES REACCIONS

El cap de setmana va començar malament per un accident, però avui he estat millor que en el triomf a Qatar
Francesco Bagnaia
L’objectiu era pujar al podi. No podia tenir una caiguda aquí perquè hauria arribat tocat a Jerez
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)