Fórmula 1

“Estem molt a gust aquí”

Chase Carey President i CEO del Formula One Group

El contracte del Circuit de Barcelona-Catalunya amb la F-1 venç després de l’edició del 2019, però la intenció del Formula One Group és que la “magnífica relació” entre el circuit vallesà i el promotor de la categoria reina esdevingui un acord “a llarg termini”. “Tenim una gran relació amb Barcelona i el nostre objectiu és continuar corrent aquí”, va asseverar Chase Carey, el patró de l’empresa titular dels drets comercials de l’esport, en una trobada amb la premsa catalana abans de la presentació del gran premi d’aquest any. No hi ha pressa per renovar, però. “En començarem a parlar els pròxims mesos, però amb calma. Aquest any hi ha dues curses que acaben el contracte [Suzuka i Spa] i la prioritat és tancar abans això”, va puntualitzar.

El cap de la fórmula 1 també va voler treure importància al possible maldecap que representa el procés polític que es viu a Catalunya. “Som conscients del que passa, però no en som pas uns experts. No diria que sigui una cosa que ens preocupi especialment; nosaltres seguim endavant amb bona voluntat”, va valorar. “En una plataforma global com la nostra, pot haver-hi països amb certs problemes; el món és complicat”, hi va afegir.

Embadalit per l’imponent entorn del recinte modernista de Sant Pau –“em recorda tot allò que fa especial Barcelona”–, l’executiu va lloar un cop més la capital catalana com a destí de la F-1. “Barcelona exemplifica tot allò que volem que sigui l’esport; la ciutat desborda energia. És un lloc que sedueix la imaginació de la gent, és a la llista de ciutats que atrauen la gent”, va assegurar.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)