Fórmula 1

Bottas marca la primera referència al Circuit

Fórmula 1. El pilot finlandès de Mercedes i el seu company Hamilton, els únics que baixen d’1:19 en la primera sessió lliure del GP de Catalunya

Valtteri Bottas ha fet aquest migdia el millor temps en la primera sessió d’entrenaments lliures de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot finlandès de Mercedes ha marcat un 1:18.148, i el seu company Lewis Hamilton ha estat l’altre pilot que també ha baixat d’1:19 (1:18.997). Amb 1:19.098, Sebastian Vettel ha estat tercer, per bé que el pilot de Ferrari muntava el pneumàtic supertou, mentre que Bottas ha usat dos jocs de tous i Hamilton, un de tou i un de mitjà. Kimi Räikkönen (Ferrari) ha estat quart, seguit per Max Verstappen (Red Bull), Fernando Alonso (McLaren) i Daniel Ricciardo (Red Bull), setè.

El pilot australià ha estat un dels que ha colpejat les barreres –l’altre ha estat Lance Stroll (Williams), l’últim classificat– durant una sessió plena de virolles i ensurts sense conseqüències.

En aquesta sessió, l’altre pilot de Williams ha estat Robert Kubica, en la seva primera actuació oficial en un gran premi d’ençà del GP d’Abu Dhabi del 2010. Els FW41, però, no han anat gens bé i el pilot polonès ha estat el penúltim, només al davant del seu company.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)