Fórmula 1

Dos de dos per a Mercedes a Montmeló

Fórmula 1. Hamilton encapçala la segona sessió lliure al Circuit de Barcelona-Catalunya, tot i que no millora el registre anterior del seu company Bottas

Lewis Hamilton ha estat el més ràpid en la segona sessió d’entrenaments lliures de F-1 al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot anglès de Mercedes ha fet 1:18.259 amb el pneumàtic tou, una dècima més lent que el seu company Valtteri Bottas en la primera sessió, també amb el tou. Cap dels dos ha estat capaç de rebaixar aquests registres amb el compost supertou, que en teoria hauria d’oferir tres o quatre dècimes de millora pel cap baix.

Calçats amb el supertou, els Red Bull de Daniel Ricciardo i Max Verstappen han estat segon i tercer, al davant de Sebastian Vettel, quart, a tres dècimes de Hamilton. Ferrari ha tingut un dia més aviat gris. Els bòlids vermells no només s’han vist superats pels Mercedes i els Red Bull, sinó que Kimi Räikkönen ha hagut de plegar abans d’hora amb un problema de motor en l’SF71H número 7.

Rere el pilot finlandès de Ferrari, sisè, el millor dels altres ha estat Romain Grosjean, tot i que el francès de Haas ha sortit de la pista a La Moreneta al començament de la sessió i el cotxe ha tornat al box dalt d’una grua. L’altre Haas, de Kevin Magnussen, ha estat vuitè. Han tancat el top deu Stoffel Vandoorne (McLaren) i Sergio Pérez (Force India), que ha quedat a l’estacada amb una roda solta al final de la sessió. Els Williams no han deixat anar el fanalet vermell, tres segons llargs més lents que els Mercedes –que munten el mateix motor–, ara amb el titular Serguei Sirotkin en el lloc del provador Robert Kubica.

Demà dissabte es farà una tercera sessió lliure al migdia, i l’entrenament cronometrat arrencarà a les tres de la tarda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)