Motociclisme

El que hauria pogut ser

Moto 2. Xavi Vierge remunta fins al cinquè lloc després d’haver hagut d’arrencar l’últim per una avaria. Àlex Márquez és segon

Xavi Vierge va protagonitzar una gran remuntada en la cursa de Moto 2 a Le Mans, culminada amb el cinquè lloc després d’haver arrencat l’últim. Per la seva banda, Isaac Viñales va caure en la primera volta i Àlex Márquez va reprendre la seva ratxa de podis, per bé que Bagnaia ja suma tres victòries.

La cavalcada final en solitari del pilot italià tal vegada hauria estat ben diferent si la Kalex de l’equip Dynavolt hagués pogut ocupar el segon lloc a la graella que Vierge havia conquerit dissabte. Però una avaria de la bomba de la benzina va impedir sortir del box al pilot de Castellbisbal, que va haver d’arrencar 35è i últim. Amb un ritme trepidant va avançar pilots a tort i a dret fins a descavalcar Miguel Oliveira del cinquè lloc quan faltaven set voltes. Llavors el pneumàtic va dir prou i Vierge es va haver d’arriscar per defensar el lloc dels atacs del portuguès. Pel que fa a Márquez, va patir en les últimes voltes per falta de potència. Un dels dos pilots podria haver arrodonit el primer triplet català en un gran premi d’ençà del 2014.

Teníem prou ritme per lluitar per guanyar. Ha estat una llàstima que la moto no s’engegués
Xavi Vierge
El resultat és important, però en les últimes voltes el motor no tirava i no he pogut lluitar
Àlex Márquez
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)