Motociclisme

Iannone vola en els primers entrenaments a Mugello

Motociclisme. Domini italià a MotoGP i d’Alex Marquez a Moto2

Andrea Iannone ha estat el més ràpid en la primera sessió d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Itàlia. La seva Suzuki ha volat i li ha tret gairebé mig segon a la Ducati del seu compatriota Michele Pirro. Dovizioso ha estat tercer per davant de Maverick Viñales, que s’ha refet d’un ensurt inicial en forma de caiguda. Marc Márquez no s’ha sentit còmode en cap moment sobre el traçat de Mugello i fins i tot li han anul·lat l’última volta. El líder de MotoGP ha acabat sisè, per davant de Rossi i Jorge Lorenzo, mentre que Dani Pedrosa no ha passat del dissetè lloc, superat per Alex Rins i els germans Espargaró i quatre posicions per davant d’un Tito Rabat que ha rodat de nou després de rebre l’alta mèdica.

En Moto2, Àlex Márquez ha estat el més ràpid del matí en una dura pugna durant molts moments amb el mallorquí Joan Mir, que ha acabat quart en veure’s superat en els instants finals per dos pilots més. Així, el segon lloc ha estat per Sam Lowes, per davant d’Oliveira, mentre que el líder Pecco Bagnaia ha finalitzat setè, a gairebé mig segon de Márquez.

Finalment, l’espanyol Jorge Martín s’ha imposat a Moto3 per davant del pilot de Corbera, Aarón Canet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)