Motociclisme

‘Pole’ i rècord de Rossi a casa

Motociclisme. El pilot italià fa la posició preferent en el GP d’Itàlia, al davant de Lorenzo i Viñales. Marc Márquez salva una altra caiguda i arrencarà sisè

Valentino Rossi ha fet aquesta tarda la posició preferent en el GP d’Itàlia de MotoGP, en un entrenament cronometrat d’allò més competit en què els sis primers han batut el rècord del circuit de Mugello, vigent des del 2015. És la primera pole del pilot italià des del GP del Japó del 2016, fa un any i mig.

La millor Ducati ha estat la de Jorge Lorenzo, segon, al davant de l’altre Yamaha oficial, de Maverick Viñales, que ha hagut de passar per la Q1. En la segona línia arrencaran Andrea Iannone (Suzuki), Danilo Petrucci (Ducati) i Marc Márquez (Honda). El cerverí ha estat el primer a batre el rècord del circuit, en el tercer entrenament lliure, i a la Q2 ha salvat una caiguda en l’últim revolt, aixecant la moto quan ja era a terra.

Qui sí ha caigut ha estat el seu company Dani Pedrosa, en el quart lliure, que sortirà només vintè. Àlex Rins (Suzuki) s’ha classificat desè; Tito Rabat (Ducati), tretzè; Pol Espargaró (KTM), quinzè, i el seu germà Aleix (Aprilia), 21è, rere Pedrosa.

En Moto2, Àlex Màrquez s’ha classificat tercer, rere Mattia Pasini –vencedor l’any passat a Mugello– i Marcel Schrötter, el company de Xavi Vierge, que sortirà de la quarta línia, dotzè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)