Motociclisme

Victòria de Lorenzo i doblet de Ducati a Mugello

Motociclisme. Caiguda de Márc Marquez quan era segon rere el mallorquí. Dovizioso és segon i Rossi, tercer

Jorge Lorenzo i Andrea Dovizioso han donat el doblet a Ducati en el GP d’Itàlia de MotoGP. El mallorquí s’ha col·locat primer en l’arrencada i ha dominat totes les voltes amb un ritme inabastable. El tricampió de MotoGP ha avantatjat el seu company de 6.3 segons. L’autor de la posició preferent, Valentino Rossi (Yamaha) ha estat tercer.

El de Tavullia és ara el segon de la general, a 23 punts del líder, Marc Márquez. El cerverí ha caigut en la cinquena de les vint voltes, quan era segon rere Lorenzo. L’altre pilot d’Honda HRC, Dani Pedrosa, també ha caigut en el segon revolt de la primera volta. Les Suzuki d’Andrea Iannone i Àlex Rins han estat quarta i cinquena, respectivament.

Maverick Viñales (Yamaha) ha entrat vuitè; Pol Espargaró (KTM), onzè, i Tito Rabat (Ducati), tretzè. Marc Márquez ha seguit en cursa i ha estat setzè, fora dels punts, mentre que Aleix Espargaró (Aprilia) ha hagut de plegar per avaria.

En Moto2, victòria de Miguel Oliveira (KTM) al davant de Lorenzo Baldassarri i el mallorquí Joan Mir (Kalex). Àlex Márquez ha entrat cinquè i Xavi Vierge, novè.

En Moto3, Jorge Martín (Honda) ha batut Marco Bezzecchi (KTM) i el seu company Fabio Di Giannantonio en l’esprint final, mentre que Albert Arenas (KTM) ha estat catorzè.

La pròxima cursa del mundial serà el GP de Catalunya a Montmeló, del 15 al 17 de juny.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)