Motociclisme

Pendents d’Andreas

Motor. El pilot de Mollet Andreas Pérez, en estat greu de resultes d’un accident en la cursa del mundial júnior de Moto 3 al Circuit

Un greu accident en la segona cursa del mundial júnior de Moto 3 va enterbolir la reunió del FIM CEV Repsol al Circuit de Barcelona-Catalunya. El pilot de Mollet del Vallès Andreas Pérez, de 14 anys, es va veure involucrat en una caiguda múltiple en la tercera volta, en la baixada cap a la Moreneta, i va patir una forta commoció cerebral. El seu equip, el Reale Avintia Academy, va explicar que el pilot va ser evacuat a l’hospital de Sant Pau de Barcelona, on els metges “lluitaven per mantenir-li les constants vitals”.

La incertesa del pronòstic va relegar a un segon terme el balanç esportiu d’una jornada emocionant i força moguda. El tortosí Jeremy Alcoba va ser segon i tercer en Moto 3; Edgar Pons, tercer i quart en Moto 2, i Xavier Artigas va perdre la victòria en l’European Talent Cup quan Matteo Patacca el va superar en l’últim revolt.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)