Motociclisme

Joan Mir fa el salt a MotoGP amb Suzuki

Motor. El balear serà el company d’Àlex Rins els pròxims dos anys en la categoria reina

La penúltima peça del mercat de pilots de MotoGP del 2019 es va posar a lloc ahir amb la confirmació oficial del que ja era un secret de domini públic. El mallorquí Joan Mir serà el company d’Àlex Rins en l’equip Suzuki els pròxims dos cursos, en el lloc que ara ocupa Andrea Iannone, que anirà a Aprilia fent parella amb Aleix Espargaró. Mir, de 20 anys i vigent campió de Moto 3, és el tercer pilot de la graella de Moto 2 que ja té signat el salt a la categoria reina, al costat de l’actual líder de la taula, Pecco Bagnaia –agafarà la Ducati Pramac satèl·lit de Danilo Petrucci, que passa a l’equip oficial–, i Miguel Oliveira, que formarà part del nou equip satèl·lit de KTM, Tech3, que aquest any encara fa córrer les Yamaha semioficials.

Ara la gran incògnita és el futur esportiu de Dani Pedrosa, que en acabar el curs deixarà el lloc a Honda a Jorge Lorenzo. El vallesà anunciarà els seus plans dijous al Circuit de Barcelona-Catalunya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)