Motociclisme

Pedrosa no aclareix el seu futur

Motor. El català havia d’anunciar aquesta tarda què faria la temporada que ve, però assegura que encara no ha pres cap decisió i que té “diverses possibilitats” sobre la taula

Dani Pedrosa no ha aclarit quin serà el seu futur. El pilot de Castellar del Vallès havia convocat una conferència de premsa al Circuit de Catalunya per explicar quina decisió havia pres després de saber-se que la temporada que ve no continuarà amb l’equip HRC. Finalment, Pedrosa ha dit que encara no ha tingut temps de prendre una decisió, però que té diverses possibilitats sobre la taula: “M’hauria agradat poder dir alguna cosa aquí. Era la meva intenció, per això suposo que hi havia tanta expectació. Però les coses no estan tan clares i necessito una mica més de temps per triar bé. La sola cosa que puc avançar és que hi ha diverses possibilitats. Abans de prendre cap decisió precipitada, millor agafar-ho en calma.” Els darrers dies havien circulat els rumors sobre una possible retirada del català, però el pilot no ha confirmat ni desmentit si aquesta era una de les tries que podia prendre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)