Motociclisme

Bagnaia domina el divendres amb Márquez ben a prop

Motociclisme. El pilot de Cervera ha estat el més ràpid en la segona sessió del dia però no ha pogut superar el temps del líder del mundial

El líder del mundial, Francesco Bagnaia (Sky Racing Team VR46), ha estat el més ràpid del dia en la categoria de Moto 2 gràcies al temps que ha marcat en la primera sessió dels entrenaments lliures que s’ha fet avui al circuit de Barcelona-Catalunya. L’italià ha aturat el crono en 1:44.225, un temps que Àlex Márquez (EG 0,0 Marc VDS) no ha pogut superar en la sessió de la tarda, tot i que el català ha estat ha aconseguit el millor temps en la FP2 però ha quedat a 0,115 de Bagnaia. En el mateix temps que el català, han acabat Marcel Schrottter (Dynavolt Intact GP) i Joan Mir (EG 0,0 Marc VDS), els dos havent aconseguit el seu millor temps en la sessió matinal.

La sessió de la tarda també ha estat fructífera per a Xavi Vierge (Dynavolt Intact GP), que ha acabat la jornada en la novena posició.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)