Més motor

Victòria històrica de Toyota i Alonso a les 24 hores de Le Mans

Motor. Primer triomf de la fàbrica japonesa gràcies a una gran remuntada del pilot asturià. El cotxe del català Miquel Molina ha estat desè

L’equip oficial Toyota ha guanyat per primera vegada les 24 hores de Le Mans, i ha trencat així una trajectòria plagada de mala sort i havent estat segon classificat en diverses ocasions. L’equip japonès ho ha fet a mans de Fernando Alonso, el suïs Sebastien Buemi i Kazuki Nakajima, que ha fet l’últim relleu. El relleu de l’asturià, de matinada, ha estat definitiu perquè el Toyota número 8 hagi aconseguit el triomf després d’una gran remuntada en què el pilot de McLaren Renault de F-1 en què ha retallat un minut i mig al Toyota número 7. Alonso ha tingut un debut somiat en aquesta mítica prova, en què Toyota, l’únic equip de fàbrica que ha participat, no només ha aconseguit el triomf sinó un doblet gràcies a la segona posició del cotxe número 7.

Per la seva banda, el Ferrari 488) amb què ha participat el català Miquel Molina ha acabat desè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)