Fórmula 1

Exhibició de Hamilton al Paul Ricard

Automobilisme. El britànic s’imposa amb claredat en el Gran Premi de França i recupera el lideratge del Mundial de Fòrmula 1

El britànic Lewis Hamilton (Mercedes) ha recuperat el lideratge del mundial de Fórmula 1 en guanyar amb autoritat el Gran Premi de França, vuitena prova puntuable i disputada al circuit Paul Ricard, en la qual l’alemany Sebastian Vettel (Ferrari), fins ara primer, ha acabat en cinquena posició. Hamilton s’ha imposat en Le Castellet per davant de l’holandès Max Verstappen (Red Bull) i el finlandès Kimi Raikkonen (Ferrari), que han entrat a molta distància d’ell, mentre que Vettel ha hagut de remuntar des de la dissetena plaça, a la qual ha caigut després de tocar-se en la primera volta amb finlandès Valtteri Bottas (Mercedes), setè a la meta.

Ha estat aquesta la seixanta-cinquena victòria de Hamilton en la Fórmula 1 i la tercera de la present temporada, després de les sumades a l’Azerbaidjan i a Espanya. L’anglès torna al lideratge de la general, en què acumula 145 punts, 14 més que Vettel. En l’arrencada, Hamilton s’ha mantingut sense problemes en la primera plaça, mentre que per darrere Vettel ha patit l’incident amb Bottas. Verstappen i Sainz han aprofitat per col·locar-se segon i tercer, mentre el cotxe de seguretat ha hagut d’intervenir perquè es retiressin de la pista les restes escampades de la topada. A partir d’aquí, Hamilton, en una cursa sense més història per a ell, ha posat distància amb la resta de pilots fins a travessar victoriós la línia de meta molt per davant de Verstappen i Raikkonen.

El Mundial es reprendrà la setmana que ve amb el Gran Premi d’Àustria, al Red Bull Ring de Spielberg.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)