Motociclisme

Primer podi per a Xavi Pinsach (ETG Racing)

Motor. El pilot de Porqueres va ser segon en la cursa disputada a Navarra i es consolida en el tercer lloc de l’estatal de velocitat

Xavi Pinsach (ETG Racing) va ser segon en la tercera cursa del campionat estatal de velocitat, en la categoria Superstock 1.000, en la cursa disputada ahir al circuit navarrès de Los Arcos. El pilot de Porqueres sortia en la posició preferent després de ser el més ràpid amb la seva Kawasaki dissabte en la darrera sessió d’entrenaments oficials i, després de disputar-se el triomf amb Carmelo Morales (Graphenano Easyrace) –amb BMW havia estat el segon en els entrenaments–, va aconseguir el seu primer podi aquest 2018 i en la categoria de la qual és el tercer en la general del campionat estatal de velocitat.

El pilot de l’Escola Tècnica de Girona que competeix al nivell més alt va sortir en el tercer lloc a la general després de ser quart en la cita inaugural del campionat disputada a Albacete i cinquè en l’anterior a la navarresa, que es va disputar al Circuit de Catalunya. Amb el segon lloc a la cursa d’ahir Xavi Pinsach consolida el seu tercer lloc al campionat un cop s’han disputat tres de les sis curses que el formen. El pilot de l’equip gironí disputava també el campionat d’Europa de Stock 1.000 però la retallada pressupostària de dos dels patrocinadors privats de l’equip van fer que l’abandonés després de ser tretzè a la segona cita, a Assen (Holanda) quan era onzè del campionat.

El també pilot de l’ETG Roberto García Tinoco va ser vuitè en la cursa de la categoria Moto4 de la cita d’ahir a Los Arcos.