Motociclisme

Maverick Viñales mana en els entrenaments lliures a Assen

Motociclisme. El figuerenc domina la segona tanda per davant de Iannone i Petrucci, després que en la primera el més ràpid fos Marc Márquez

La segona tanda d’entrenaments lliures a Assen ha deixat Maverick Viñales com el més ràpid. El pilot de Figueres s’ha imposat a Iannone i Petrucci, amb Rossi quart. Entre els qui pugnen pel títol, Jorge Lorenzo ha repetit el setè lloc, per davant d’un Marc Márquez amb més problemes que a l’inici de la jornada matinal als Països Baixos. El campió del món, l’únic que no ha volgut posar el pneumàtic tou, ha quedat just per davant d’Alex Rins, mentre que Dani Pedrosa ha estat onzè.

En la primera tanda de lliures, Marc Márquez havia estat el més ràpid, en intensa lluita amb Maverick Viñales. Jorge Lorenzo no ha passat del setè lloc després d’anar per terra en la part final quan li ha patinat la roda del davant. Valentino Rossi havia completat el podi dels més ràpids, amb la sorpresa de l’alt rendiment de Jack Miller, quart superant Dovizioso i Iannone. Rendiment discret de Dani Pedrosa amb la catorzena plaça, dos per darrere de Tito Rabat i una mica més ràpid que Àlex Rins (15è), Aleix Espargaró (17è) i Pol Espargaró (18è).

En els entrenaments de Moto2, el líder de la categoria, Pecco Bagnaia, ha dominat les dues sèries. El balear Joan Mir ha acabat segon, mentre que Alex Márquez ha acabat vuitè. En la primera tanda, el de Cervera ha caigut en la volta deu i no ha pogut passar del tercer lloc.

Finalment, el valencià Arón Canet ha estat el millor de Moto3.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)