Motociclisme

Màrquez i Bagnaia, líders dels entrenaments de Moto GP i Moto 3

MotoGP. El de Cervera signa el millor temps del cap de setmana i fa la seva primera ’pole’ al circuit holandès, amb un temps de 1:33.341, i l’italià lidera totes les sessions d’entrenament

Marc Márquez (Repsol Honda) ha recuperat la primera posició d’entrenaments lliures per al Gran Premi d’Holanda de MotoGP al circuit d’Assen. Màrquez ha signat el millor temps del cap de setmana en MotoGP, amb un registre de 1:33.341, una mil·lèsima de segon més ràpid que Maverick Viñales (Yamaha) -que ahir va ser el més ràpid-, i sis mil·lèsimes sobre el britànic Cal Crutchlow (Honda), 47 mil·lèsimes respecte Valentino Rossi (Yamaha) i 62 mil·lèsimes davant del també italià Andrea Iannone (Suzuki).

El pilot de Cervera, que ha signat la seva primera pole a Assen, ha esperat fins als últims minuts, com la majoria dels pilots, per tornar a pista i buscar el millor temps de la tercera i última tanda de proves lliures, que dóna accés a la segona classificació directa. Fora d’aquesta classificació directa han quedat Pol Espargaró (KTM), Alex Rins (Suzuki) i Dani Pedrosa (Repsol Honda). El francès Johann Zarco (Yamaha), que l’any passat va obtenir el millor temps de MotoGP, en aquesta ocasió s’ha quedat fora de la segona classificació directa. Sí que hi han entrat Aleix Espargaró (Aprilia) i Álvaro Bautista (Ducati).

En Moto 2, l’italià Francesco Bagnaia (Kalex) va liderar de principi a fi totes les sessions d’entrenaments lliures. Bagnaia ha marcat el millor temps també en la tercera, i última, sessió de proves lliures, amb un temps d’1: 37.930, amb prou feines 75 mil·lèsimes de segon més ràpid que el seu compatriota Romano Fenati (Kalex), i amb el mallorquí Joan Mir (Kalex) en la tercera plaça i els catalans Àlex Márquez (Kalex, amb caiguda inclosa) i Xavi Vierge (Kalex) a continuació, tot just a una dècima del millor temps. En Moto 3 el català Albert Arenas ha patit una caiguda lleu, després de no poder controlar la seva KTM a la grava. Amb tot, amb prou feines li ha afectat i ha pogut retornar a pista als pocs minuts. Ha fet el 13è temps, a un segon de Jorge Martín, autor de la pole

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)