Fórmula 1

Verstappen guanya a Àustria i Vettel recupera el primer lloc

Fórmula 1. Un problema hidràulic deixa fora Lewis Hamilton en una prova en la qual han brillat els Ferrari

El Gran Premi d’Àustria ha comportat el canvi de lideratge a la Fórmula 1. La calor intensa ha marcat la prova al circuit d’Spielberg, amb molts abandonament, entre els quals el vigent campió, Lewis Hamilton, amb un problema en la bomba de la benzina. Sebastian Vettel ho ha aprofitat per recuperar el primer lloc en finalitzar la prova per darrere del Red Bull de Max Verstappen i del seu company a Ferrari, Raikkonen.

La prova a Àustria ha estat marcada pels abandonaments. Un problema hidràulic ha deixat fora aviat Bottas, que sortia des del primer lloc. La jornada ha vist també com Ricciardo (Red Bull), el líder Hamilton (Mercedes) i Hulkenberg (Renault) entre d’altres han quedat fora i la pugna entre Verstappen i Raikkonen per la victòria ha caigut del bàndol holandès. Vettel ha situat un segon Ferrari en el podi per davant de Grosjean (Haas-Ferrari), Magnussen (Haas-Ferrari), Ocon (Force India), Sergio Pérez (Force India), Fernando Alonso (McLaren) i els dos Sauber, que han tancat la zona de punts amb Leclerc i Ericsson. Vettel encapçala el mundial de pilots amb un punt més que Hamilton i un coixí ja molt més gran de 45 sobre el seu company d’escuderia, Raikkonen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)