Motociclisme

Bagnaia, sense problemes

GP d’Holanda. Moto 2. Quarta victòria del líder del mundial, que es distancia d’Oliveira. Márquez puja al podi i Vierge té una caiguda

Francesco Bagnaia va aconseguir la quarta victòria de la temporada després de dues curses sense pujar al podi, i ara té catorze punts de diferència en la general respecte de Miguel Oliveira, que només va poder ser sisè. Tots dos pilots estaven separats per només un punt abans de la prova gràcies als bons resultats del portuguès a Mugello (victòria) i Catalunya (segon). Bagnaia va fer una bona sortida i només el van poder seguir Marcel Schrotter, Joan Mir i Àlex Márquez. Oliveira va haver de remuntar des de la dissetena posició de la graella, però no va tenir l’oportunitat d’acostar-se als pilots del davant. Bagnaia va estroncar qualsevol intent de ser caçat i es va imposar amb autoritat. Àlex Márquez va aconseguir el cinquè podi de la temporada amb el tercer lloc i Xavi Vierge va abandonar per una caiguda.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)