Motociclisme

Nou cara a cara entre Folch i Català al circuit

Motor. A punt les AMV 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, amb 24 equips de casa i el duel entre els reis catalans de la resistència

“És una cursa social, per la gent i de la gent de casa, els aficionats a la moto.” El director del Circuit de Barcelona - Catalunya va presentar així la 24a edició de les 24 Hores de Catalunya de Motociclisme, que aquest any estrena el patrocini d’AMV Assegurances. La gran cursa de resistència –hereva de la prova homònima que es va fer a Montjuïc entre el 1955 i el 1986– ha arrelat a Montmeló des que hi va renéixer el 1995, de manera que 24 dels 51 equips inscrits són catalans.

Entre aquests, hi ha de tot. Per començar, els grans favorits, enfrontats en un duel etern per la primacia catalana en la resistència. Yamalube Folch Endurance ha guanyat onze de les 23 edicions disputades –incloent-hi les tres últimes–, però haurà d’anar amb compte amb el seu gran rival, Català Aclam, que aquest any competeix amb Kawasaki en comptes de Suzuki, i que busca la setena victòria i la primera d’ençà del llunyà 2012. Entre la resta de participants, destaquen els projectes formatius de Monlau Repsol i l’Institut Castellarnau (tercer absolut el 2017).

Avui es fan els entrenament i la cursa engega demà al migdia, amb accés gratuït i zona d’acampada lliure al bosquet.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)