Fórmula 1

Vettel s’imposa després de la mala sortida de Hamilton

Fórmula 1. El britànic remunta des de la dissetena posició en el seu circuit, però veu com l’alemany amplia l’avantatge al primer lloc

Una sortida nefasta ha castigat Lewis Hamilton, que ha protagonitzat una gran remuntada a casa en el Gran Premi de Silverstone, sense poder evitar la victòria de Sebastian Vettel. El també Ferrari de Raikkonen, sancionat pel treure de la pista el monoplaça del vigent campió només començar, ha acabat tercer per davant de Bottas i Ricciardo.

L’inici de cursa ha estat accidentat. Lewis Hamilton no ha fet una bona sortida, superat pels Ferrari i el seu company Bottas, situació que ha empitjorat quan ha sortit de la pista en el tercer revolt en topar amb Raikkonen i ha caigut fins a la dissetena posició, amb el monoplaça tocat. El britànic ha iniciat una remuntada frenètica i amb deu voltes ja s’ha situat sisè, amb els cinc primers a força distància, mentre que el finlandès ha estat sancionat amb deu segons per provocar l’accident.

A la volta 20 Charles Leclerc ha hagut d’abandonar perquè després de passar per boxes la roda no ha quedat ben ajustada. El pilot de Sauber ocupava la setena plaça i ha quedat clar que no era el dia de l’escuderia suïssa quan poc després el monoplaça de Marcus Ericsson sortia disparat sense control contra les proteccions del revolt u, obligant a l’aparició del cotxe de seguretat. Els pilots ho han aprofitat per fer una segona aturada i canviar pneumàtics., excepte els Mercedes, que han aprofitat per situar Bottas en la primera posició.

Ha començat una nova cursa a falta de 1 5 voltes amb Bottas primer, seguit de Vettel, Hamilton, Verstappen, Raikkonen i Ricciardo. Un vist i no vist perquè el cotxe de seguretat ha tornat d’immediat per un xoc entre Carlos Sainz i Grosjean. Amb els pneumàtics més gastats, Bottas no ha pogut aguantar els atacs de Vettel, que ha acabat primer per davant de Hamilton i Raikkonen.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)