Motociclisme

Marc Márquez tindrà un revolt a Motorland

Motociclisme. El revolt 10 del traçat d’Alcanyís durà el nom del pilot cerverí

El quatre vegades campió del món de Moto GP Marx Márquez donarà nom al revolt número 10 del circuit de Motorland, segons ha informat el propi circuit d’Aragó, un dels favorits del pilot, tal i com ha explicat en més d’una ocasió. El reconeixement al cerverí es durà a terme durant el gran premi d’Aragó que es farà entre el 21 i el 23 de setembre. Els aficionats que comprin la seva entrada el proper dimarts dia 10 de juliol entre les 10h i les 22h podran assistir a l’acte de nomenament del revolt, al qual també estan convidats els socis i sòcies del club de fans de Márquez que tinguin entrada pel gran premi.

Fa unes setmanes, en roda de premsa, el líder del mundial de Moto GP va ser preguntat per quin revolt li agradaria que dugués el seu nom i ell va escollir el revolt 10 del traçat d’Alcanyís, on Márquez ha guanyat quatre vegades, més que ningú.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)