Motociclisme

Lorenzo lidera els entrenaments de Moto GP a Sachsenring

Motociclisme. El balear ha baixat en més d’un segon i mig el seu temps en la segona sessió; en Moto2, Vierge ha acabat primer i Àlex Márquez, segon

Jorge Lorenzo (Ducati Desmosedici GP18) ha encapçalat la primera jornada d’entrenaments lliures del Gran Premi d’Alemanya, al circuit de Sachsenring. En segona posició s’ha situat el seu company d’equip Danilo Petrucci. Lorenzo, que havia estat vuitè al matí, ha baixat en més d’un segon i mig el seu registre personal per col·locar-se líder, per davant de Petrucci i d’Andrea Iannone (Suzuki GSX RR). El primer líder del dia ha estat Marc Márquez (Repsol Honda RC 213 V), que compta per victòries totes les seves participacions en la carrera alemanya de MotoGP. El de Cervera ha dedicat la jornada a aconseguir el millor ritme de carrera possible, gairebé sense entrar al taller i sense parar atenció als canvis de pneumàtics. Tot i això, Márquez ha marcat el millor temps de la categoria en la tercera volta, 1: 21.349, i no ha estat fins al final de la sessió, quan molts dels seus rivals han aprofitat l’ocasió per canviar pneumàtics, que ha estat superat per Lorenzo, Petrucci i Iannone.

Márquez s’ha hagut de conformar amb la cinquena posició final de la jornada, just per davant de Maverick Viñales, el millor dels pilots de Yamaha, que ha fet un bon paper al matí. Valentino Rossi, per la seva banda, ha tingut molts problemes de rendiment en la seva moto i ha acabat en una més que discreta dissetena posició.

L’italià Franco Morbidelli (Honda RC 213 V) ha hagut de baixar de la moto en la segona tanda en ressentir-se de la seva lesió a la mà esquerra. El seu equip ha pres una decisió d’emergència i, aprofitant la presència de l’alemany Stefan Bradl, comentarista d’una televisió local i ex pilot de MotoGP i d’Honda, l’han fet pujar a la moto en el seu lloc.

Pedrosa, per la seva banda, que ahir va anunciar la seva retirada, no ha aconseguit posar a punt la seva màquina i no ha aconseguit un bon rendiment.

Moto2 i Moto3

El català Xavier Vierge (Kalex) ha liderat els entrenaments a Moto2, mentre que Àlex Márquez (Estrella Galicia 0’0 Kalex) ha estat segon i Isaac Viñales (Kalex) ha acabat en el lloc 28.

A Moto3, el líder és l’alemany Phillip Oettl (KTM), mentre que el català Albert Arenas (KTM) ha estat vuitè.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)