Fórmula 1

Red Bull mana en els entrenaments a Hockenheim

Fórmula 1. Ricciardo encapçala la primera sessió lliure del GP d’Alemanya i Verstappen la segona, al davant dels Mercedes i Ferrari

Sorpresa relativa en la primera jornada d’entrenaments lliures del GP d’Alemanya, l’onzena cursa del mundial de F-1. En un circuit de potència que anticipava un duel entre Mercedes i Ferrari, els Red Bull han liderat les dues sessions, Daniel Ricciardo la primera (1:13.525) i Max Verstappen la segona (1:13.085), tot i que després ha tingut un problema de motor. La creu per a l’equip de Milton Keynes és que el pilot australià tancarà diumenge la graella de sortida, penalitzat per l’ús d’elements mecànics extres en el motor Renault (TAG Heuer).

Els Mercedes de Lewis Hamilton i Valtteri Bottas han estat segon i tercer a la tarda, l’anglès a 26 mil·lèsimes de Max i el finlandès, a una dècima. L’equip de l’estrella de tres puntes ha tornat a ser notícia amb la confirmació que Bottas continuarà a Brackley el 2019 al costat de Hamilton, que dijous ja havia prorrogat el contracte fins al 2020.

Sebastian Vettel ha estat cinquè amb el primer Ferrari, a dues dècimes de Verstappen. El segueixen el seu company Kimi Räikkönen, els Haas de Romain Grosjean i Kevin Magnussen, Charles Leclerc (Sauber), Nico Hülkenberg (Renault) i Esteban Ocon (Force India), que tanca el top deu del dia.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)