Fórmula 1

Hamilton guanya a Hockenheim i recupera el lideratge del mundial

Fórmula 1. Un xàfec en les últimes voltes del GP d’Alemanya provoca una sortida de pista de Vettel, que ha de plegar

Lewis Hamilton ha guanyat aquesta tarda el GP d’Alemanya, al davant de l’altre Mercedes, de Valtteri Bottas, i de Kimi Räikkönen (Ferrari). Sebastian Vettel anava pel camí de vèncer la seva cursa de casa, però un xàfec ha provocat que sortís de la pista en la zona de l’estadi, quan només faltaven quinze de les 67 voltes. El pilot alemany ha hagut de plegar, amb la qual cosa Hamilton torna a ser el líder del mundial, amb 188 punts, per 171 de Vettel. Amb el doblet de les fletxes de plata, Mercedes també ha desbancat Ferrari en la taula de constructors (310 punts a 302).

Max Verstappen ha estat quart amb l’únic Red Bull supervivent (Daniel Ricciardo ha hagut de plegar per una avaria). El pilot holandès ha estat un dels pocs que ha muntat les rodes intermèdies de pista molla quan han caigut les primeres gotes, però ha hagut de tornar a muntar les llises perquè només plovia en un parell de revolts.

La resta de posicions dins dels punts han estat per a Nico Hülkenberg (Renault), Romain Grosjean (Haas), els Force India de Sergio Pérez i Esteban Ocon, i Brendon Hartley (Toro Rosso), desè.

Diumenge que ve es disputarà el GP d’Hongria, la dotzena prova del curs i l’última abans de l’aturada estiuenca.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)