Trial

Toni Bou guanya el Gran Premi de Bèlgica

Motociclisme. El pilot català reforça el seu lideratge en el mundial després de superar els problemes que tenia al genoll

Toni Bou (Repsol Honda) ha consolidat avui el seu lideratge en el campionat del Món de TrialGP, en imposar-se en el Gran Premi de Bèlgica, la sisena prova del mundial, disputada en el circuit de Comblain-au-Pont. El català, vigent campió mundial, s’ha sobreposat als problemes en el genoll dret, que li van fer acabar dissabte en la desena posició, i ha sumat el quart triomf consecutiu, el que li permet augmentar a vint-i-tres punts el seu avantatge en la general. “Ha estat un cap de setmana molt especial”, ha admès Bou, que ha recordat que el dia anterior va patir una caiguda i el seu estat de forma abans de la prova no era molt bo.

En segona posició ha acabat un altre pilot català, Adam Raga (TRRS) i tercer ha estat el japonès Takahisa Fujinami, company de Bou a l’equip Repsol Honda, que s’ha aprofitat de la punxada en la dotzena zona de la segona volta de Jaime Busto (Gas Gas), que ha acabat en quarta posició.

El Mundial de TrialGP tornarà el cap de setmana de l’1 i 2 de setembre amb la disputa del GP de Gran Bretanya.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)