Trial

Toni Bou posa la directa

Motor. Encadena la quarta victòria seguida en el mundial tot i la caiguda de dissabte i agafa més avantatge en la lluita pel seu 12è títol

Toni Bou (Montesa) va encadenar ahir a la petita localitat flamenca de Comblain au Pont la quarta victòria consecutiva en el mundial de trial i va certificar el seu lideratge en la general d’un campionat que aspira a guanyar per 12a vegada. Ho va fer, a més, sense trobar-se en les millors condicions, ja que una caiguda dissabte al matí l’havia deixat tocat. “Primer les sensacions no eren bones, però a partir de les zones 4 i 5 m’he sentit amb més confiança i he pogut completar un molt bon cap de setmana”, va dir Bou, que en el podi va estar acompanyat per Adam Raga (TRRS) i el seu company a Montesa Takahisa Fujinami.

Tots els pilots van haver de lluitar contra la calor en unes zones amb roques gegants i plenes de pols, algunes de les quals suposaven un desafiament per als pilots, començant per Bou, que va posar el peu a terra més del que ho acostuma a fer. Raga, cada vegada més en forma, va ser l’únic que va aconseguir mantenir el ritme del seu rival, mentre que les Gas Gas de Busto i Fajardo no podien, aquesta vegada, lluitar per un lloc en el podi.

En la categoria de Trial 2 Francesc Moret va quedara a dos punts de la seva primera victòria i en les motos elèctriques el francès Loris Gubian (Gas Gas) va ser el més regular i Joan Cordon (Mecatecno) va pujar al podi com a tercer classificat.

Trial GP. GP Bèlgica
1r. T. Bou (Montesa) 42
2n. A. Raga (TRRS) 47
3r. T. Fujinami (Montesa) 59
6è. J. Fajardo (Gas Gas) 75
7è. A. Cabestany (Beta) 77
11è. O. Noguera (Jotagas) 102
12è. M. Gelabert (Sherco) 103
Trial GP. Mundial
1r. T. Bou (Montesa) 130
2n. J. Fajardo (Gas Gas) 107
3r. J. Busto (Gas Gas) 104
4t. A. Raga (TRRS) 95
5è. A. Cabestany (Beta) 78
9è. M. Gelabert (Sherco) 47
Trial 2. GP Bèlgica
1r. T. Martyn (Montesa) 18
3r. G. Moret (Montesa) 20
Trial 2. Mundial
1r. T. Martyn (Montesa) 112
6è. F. Moret (Montesa) 57
Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)