Motociclisme

David Checa, subcampió

Motor. L’equip GMT94 del pilot bagenc entra sisè en les 8 Hores de Suzuka i acaba segon en el mundial de resistència motociclista

David Checa, Mike Di Meglio i Niccolò Canepa (GMT94 Yamaha) van entrar sisens en les 8 Hores de Suzuka, rere Foray, Hook i Techer (TSR Honda), cinquens, que van fer valer així els deu punts d’avantatge que tenien abans de la cinquena i última prova del mundial de resistència. GMT94 va vèncer el Bol d’Or i a Eslovàquia; TSR, les 24 Hores de Le Mans i a Oschersleben. GMT94 era el vigent campió i deixa l’EWC, així que el pilot de Sant Fruitós de Bages no té equip per al 2019 (els seus companys ja n’han trobat).

A Suzuka, la Yamaha oficial va vèncer per quart cop seguit amb Alex Lowes i Van der Mark (Nakasuga va caure en l’escalfament i els va deixar sols). L’equip Teluru Honda, amb el qual Isaac Viñales debutava a Suzuka, era quart i primer privat fins a la caiguda d’un company quan faltava una hora i mitja.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)