Motociclisme

Dovizioso i Rossi sorprenen el ‘Tro’ a Brno

Motociclisme. Marc Márquez acaba tercer en l’entrenament cronometrat del GP de la República Txeca

Andrea Dovizioso (Ducati) ha marcat aquesta tarda la posició preferent en el GP de la República Txeca, a Brno. El pilot italià ha fet 1:54.689, gairebé tres dècimes més ràpid que Valentino Rossi (Yamaha) i Marc Márquez (Honda), que l’acompanyaran en la primera línia de la graella. Ells tres han estat els únics capaços de baixar d’1:55, per bé que Dovi no ha arribat a batre el rècord de la pole del cerverí el 2016 (1:54.596). Márquez ha reconegut que a una volta li costava fer el temps, però el seu ritme de cursa és el millor.

Àlex Rins (Suzuki) ha estat el següent millor català de la Q2, novè, seguit per Dani Pedrosa (Honda), Tito Rabat (Ducati) i Maverick Viñales (Yamaha), dotzè, després d’haver passat per la Q1 al costat de Rins.

Àlex Márquez, segon

En Moto 2, Àlex Márquez ha fet el segon millor temps, a una dècima de la pole de Luca Marini (2:02.244), la primera en el mundial del germà de Valentino Rossi. Xavi Vierge ha estat vuitè, a 26 centèsimes de l’italià.

En Moto 3, el veterà pilot local Jakub Kornfeil, de 25 anys, ha fet la posició preferent (2:07.981). És la primera que aconsegueix en 116 proves de la categoria petita (totes les que s’han disputat d’ençà del 2012). El gironí Albert Arenas ha estat un dels pocs que ha creuat la meta amb prou temps per fer un últim intent, però ha caigut en el primer revolt i arrencarà quinzè (2:09.333).

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)