Motociclisme

Les Ducati superen Marc Márquez a Brno

Motociclisme. Dovizioso bat el seu company Lorenzo en el GP de la República Txeca. El cerverí, tercer, és més líder del mundial

Les Ducati d’Andrea Dovizioso i Jorge Lorenzo han aconseguit aquesta tarda el doblet en el GP de la República Txeca, el segon del curs després del de Mugello (llavors amb Lorenzo vencedor). Tercer ha entrat Marc Márquez (Honda), que no ha pogut batre les bales vermelles però ha fet una bona operació amb vista al títol, atès que el segon de la general, Valentino Rossi (Yamaha), ha estat quart i ja cedeix 49 punts al cerverí.

Maverick Viñales (Yamaha) ha caigut en la primera volta i ara és quart en la classificació, desbancat per Dovi. Una victòria molt important per a l’italià, que ha dut el pes de la cursa des de la sortida i ha sortit vencedor d’un fort duel amb el seu company i el líder del mundial en les últimes voltes.

Dani Pedrosa (Honda) ha estat vuitè; Àlex Rins (Suzuki), onzè, i Aleix Espargaró (Aprilia), quinzè. Tito Rabat (Ducati) ha hagut de plegar per avaria i Pol Espargaró (KTM) no ha competit després de lesionar-se en l’escalfament matinal.

Caiguda d’Àlex Márquez

En Moto 2, Miguel Oliveira (KTM) ha aconseguit la seva segona victòria del curs, que li permet desbancar Pecco Bagnaia (Kalex), tercer, al capdavant de la general. Segon ha entrat el company de l’italià en l’equip Sky VR46, Luca Marini, el germà de Valentino Rossi.

Pel que fa als catalans, Xavi Vierge (Kalex) ha entrat cinquè. El de Castellbisbal ha rodat en el grup capdavanter de cinc pilots fins a les últimes tres voltes, quan ha perdut pistonada. En aquest grup també hi era Àlex Márquez (Kalex), però el cerverí ha caigut en la novena volta, quan acabava de superar Oliveira per col·locar-se tercer.

En Moto 3, Albert Arenas (KTM) ha entrat novè en una cursa de grup en què Fabio Di Giannantonio (Honda) ha batut Aron Canet (Honda) en l’última volta. Ha estat el millor resultat del gironí d’ençà de la victòria a Le Mans, fa dos mesos i mig. Per la seva banda, Marco Bezzecchi (KTM), sisè, ha desbancat l’absent Jorge Martín –lesionat divendres– al capdavant de la general.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)