Motociclisme

Xavi Vierge, baixa en el GP d’Àustria

Motociclisme. El pilot de Castellbisbal té una fractura en el canell dret. Àlex Márquez també cau sense conseqüències i arrencarà cinquè al Red Bull Ring en Moto 2

Xavi Vierge s’ha trencat el canell dret aquesta tarda en l’entrenament cronometrat de Moto 2 i no podrà disputar el GP d’Àustria al Red Bull Ring. El pilot de Castellbisbal ha estat la víctima de l’error d’Steven Odendaal (NTS), que s’ha passat de frenada en el primer revolt i ha envestit el piloto català del Dynalvolt. En un incident semblant durant l’entrenament lliure matinal, el valencià Iker Lecuona també havia tirat el líder de la general Miguel Oliveira (KTM), amb la pista encara molla, però en aquest cas sense conseqüències físiques.

Àlex Márquez també ha anat a terra sense conseqüències, en el tercer revolt, quan era tercer. El cerverí s’ha pogut reincorporar a la sessió però no ha millorat el seu registre anterior i arrencarà cinquè. Pecco Bagnaia (Kalex) ha fet la posició preferent, al davant d’Oliveira, Fabio Quartararo i Jorge Navarro.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)