Més motor

Toyota demana perdó als seus pilots per haver-los fet perdre les 6 Hores de Silverstone

Motor. El president de la marca japonesa es disculpa amb Alonso, Buemi i Nakajima i lamenta “no haver fet un cotxe per poder guanyar” la cursa de resistència

La desqualificació dels dos cotxes de Toyota –que havien acabat primer i segon– en la cursa de resistència de les 6 Hores de Silverstone encara cueja. El president de la casa japonesa, Akio Toyoda, ha enviat un missatge de disculpes als pilots per l’errada tècnica que va deixar sense victòria a Fernando Alonso, Sébastien Buemi i Kazuki Nakajima. “Tots els nostres pilots han portat els nostres cotxes fins a la seva màxima potència i la lluita per la victòria va ser realment emocionant per als aficionats, per això em sento realment decebut per haver perdut. M’agradaria demanar disculpes als nostres sis pilots per no haver fet un cotxe per poder guanyar “, ha lamentat Toyoda.

El cotxe número 8 d’Alonso, Buemi i Nakajima va ocupar el primer lloc en la general, mentre que el número 7, que pilotaven Mike Conway, Kamui Kobayashi i José María Pechito López, va ser segon. Els dos vehicles, però, van ser desqualificats posteriorment per superar la flexió màxima permesa en el fons pla.

Toyota, a més de disculpar-se, s’ha compromès amb els seus pilots a treballar per poder oferir dos cotxes “encara més forts” per a la pròxima carrera, que es disputarà a l’octubre.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)