Motociclisme

Xavi Vierge serà company d’Àlex Márquez a Moto 2

Motociclisme. El pilot barceloní, de 21 anys, fitxa per l’equip Estrella Galicia 0,0 Marc VDS, un dels punters de la categoria intermèdia

El pilot català Xavi Vierge, de 21 anys, ha fitxat per l’equip EG 0,0 Marc VDS de Moto 2 per a la propera temporada i serà company d’Àlex Márquez, tal i com ha comunicat l’equip hispano-belga. Vierge suma dos podis i una pole position des que va aterrar al mundial, a mitjans de l’any 2015. D’aquest manera, Vierge agafa el relleu del mallorquí Joan Mir, que la temporada que ve farà el salt a Moto GP amb una Suzuki oficial.

Vierge, que actualment és vuitè del mundial de Moto 2, està “molt feliç” pel nou projecte: “L’equip Estrella Galicia 0,0 Marc VDS sempre havia estat una refe`rneia per a mi, ja que els seus pilots lluiten cada cap de setmana per guanary curses.” El barceloní, que en la seva primera temproada compelta va ser Roockie de l’any, també valora positivament compartir box amb Àlex Márquez. “Tinc una gran relació amb ell i crec que el treball en equip pot marcar la diferència”, ha dit Vierge. !El nostre equip sempre ha tingut pilots capaços d’aspirar al màxim en el mundial, i crec que amb Àlex Márquez i Xavi Vierge tenim una gran combinació de pilots per a la propera temporada”, ha assegurat Marc van der Straten, cap de l’equip.

Per la seva banda, Márquez li ha donat la benvinguda a Vierge, a qui ha avisat que “no et lliures de la novatada”.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)