Motociclisme

Operat amb èxit Tito Rabat de fractures múltiples a la cama dreta

Motociclisme. El pilot català passarà la nit a la UCI de l’hospital de Coventry

Tito Rabat ha estat operat amb èxit de la fractura de fèmur, tíbia i peroné de la cama dreta a l’Hospital Universitari de Coventry (Anglaterra) i passarà la nit a la UCI del centre hospitalari, segons ha informat el seu equip, el Real Avintia Racing. Rabat ha patit un accident en el quart entrenament lliure del GP d’Anglaterra, a Silverstone. Rabat pateix una fractura comminuta del fèmur (l’os s’ha fragmentat en múltiples parts) i de fractures obertes de tíbia i peroné. No hi ha pronòstic, però la gravetat de les lesions fa pensar que el pilot català en té per força setmanes abans de tornar a pujar a la moto.

Rabat ha caigut quan la seva moto ha fet aquaplaning (el pneumàtic llisca sobre l’aigua i perd el contacte amb l’asfalt) en un bassal al revolt 7, però quan s’ha fet mal ha estat en rebre l’impacte de la moto de Franco Morbidelli, que també ha caigut. El cap dels serveis mèdics del campionat, el metge català Àngel Charte, ha qualifica les lesions de “preocupants” tot i que ha insistit que no hi ha cap perill vital. Amb tot, hi ha algun risc de tromboembolisme que sí que podria constituir un risc afegit

La sessió no s’ha reprès perquè les assistències han atès Rabat primer a la mateixa pista i després ha estat traslladat conscient a la clínica del circuit i més tard, sedat i en helicòpter, a un hospital de Coventry, on han precisat el diagnòstic. També ha caigut Àlex Rins (Suzuki), sense conseqüències.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)