Motociclisme

Tito Rabat ja és a Barcelona i podria tornar a passar pel quiròfan

Motociclisme. El català es va fer una múltiple fractura de fèmur, tíbia i peroné durant els entrenaments del gran premi de la Gran Bretanya, el cap de setmana passat

Tito Rabat ha estat traslladat avui a Barcelona i passarà, com a mínim, aquest cap de setmana ingressat a la clínica Dexeus perquè els metges valorin quin és el seu estat després de la greu lesió que es va fer el cap de setmana passant al circuit de Silverstone. El pilot de l’equip Reale Avintia es va fer una triple fractura al fèmur, una fractura a la tíbia i una altra al peroné després de caure i que, un cos estès a terra, la moto de Franco Morbidelli topés amb ell. Rabat va ser evacuat ràpidament i dut a l’hospital de Coventry, on va ser operat aquella mateixa nit i on l’endemà ja va començar a caminar, ajudat per un caminador.

Rabat, que també va patir un neumotòrax, ha estat traslladat en un avió medicalitzat i serà avaluat pel doctor Xavier Mir, i no es descarta que hagi de tornar a passar pel quiròfan en els propers dies.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)