Més motor

Festival de Ferraris al Circuit de Barcelona-Catalunya

Circuit. La Ferrari Challenge és el campionat monomarca més espectacular del món i la gran novetat del calendari de Montmeló

Una cinquantena de Ferraris 488 Challenge competeixen avui i demà al Circuit de Barcelona-Catalunya dins la Ferrari Challenge Europa. Es tracta del campionat monomarca més espectacular del món –els cotxes munten un motor V8 turbo de 670 CV– i és la gran novetat d’aquest any del calendari esportiu de la instal·lació vallesana. Els equips són tots concessionaris o tallers oficials de Ferrari i els pilots es reparteixen entre el trofeu Pirelli (per a professionals) i la copa Shell (amateurs), amb sengles entrenaments qualificatius i curses els dos dies. L’entrada és gratuïta, però el circuit ofereix la possibilitat de comprar una entrada de pàdoc per 10 euros. Allà els aficionats podran trobar Miquel Molina, pilot oficial de Ferrari en GT, present com a assessor dels participants.

Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)